nissan ICL Autó

nissan ICL Autó

e-NV200 Evalia


KEZDŐÁR:
15 580 000 FT-TÓL


Érdeklődés árlista Katalógus
SOKOLDALÚ, GAZDASÁGOS, 100% ELEKTROMOS

NISSAN E-NV200 EVALIA: A 100% ELEKTROMOS SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ AKÁR 7 ÜLÉSSEL

Vegyünk egy kompakt családi egyterűt – legyen sokoldalú, jól felszerelt, és férjen el benne hét ember. Most adjunk ehhez 100%-ban elektromos meghajtást. Ez a Nissan e-NV200 Evalia. Ugyanazt az innovatív technológiát használtuk, mint amit már több mint 180 000 Nissan elektromos járműben, és ezt ötvöztük a díjnyertes NV200 Evalia modellel. Kezdje a napot teljes feltöltéssel, és akár 170 km-t* is megtehet nulla károsanyag-kibocsátással. Intsen búcsút a benzinnek, és számolja össze a megtakarítást: az áram négyszer olcsóbb, mint a benzin vagy a dízelolaj.

*Az új európai vezetési ciklus (NEDC) alapján. Az egy töltéssel megtett tényleges hatótáv változó lehet.

SZÁMOLJA ÖSSZE A MEGTAKARÍTÁSAIT

VEZESSEN 100%-IG ELEKTROMOS JÁRMŰVET, ÉS TAKARÍTSON MEG TÖBBET

Hasonlóan mint az új Nissan LEAF, új 40 kWh-s akkumulátorának köszönhetően a Nissan e-NV200 még nagyobb hatótávot kínál, mint valaha. Kezdje a napot teljes töltéssel, ami akár 301 km-es hatótávot biztosít városi körülmények közt, és kevesebbe kerül, mint ugyanez egy dízel- vagy benzines furgonnal. Ezenfelül nincs szükség motor karbantartásra és olajcserékre, mely pénzt és időt takarít meg Önnek.

1,5 MILLIÓ FORINTOS TÁMOGATÁS

PLUG-IN AUTÓKRA VONATKOZÓ KEDVEZMÉNY

Az alacsony üzemben tartási költségek mellett kihasználhatja az elektromos autókhoz járó pénzbeli előnyöket is. Magyarországon állami támogatásban részesülnek a 100% elektromos járművek vásárlói. A Nissan e-NV200-hoz akár 1,5 millió forintos kedvezmény jár.

MEGNYUGTATÓ KÉNYELEM

GURULÓ OTTHON NÉGY KERÉKEN

Tágas belsejének és nagy ablakainak köszönhetően a Nissan e-NV200 Evaliában öröm az utazás az egész család számára. Tárolóhely szinte mindenhol van, a hátsó üléssor 12 voltos csatlakozójára számítógép vagy játékkonzol is csatlakoztatható, a klímaberendezés pedig az egész út alatt biztosítja a frissességérzetet.

INTELLIGENS TELJESÍTMÉNY

INTELLIGENSEBB ÉS KÖRNYEZETBARÁTABB VEZETÉS

A Nissan Intelligent Mobility megváltoztatja azt, amit eddig a vezetésről gondolt, valamint magabiztosabb és izgalmasabb utazást kínál online kapcsolat mellett. Akár az új Nissan LEAF akkumulátorával megegyező 40 kWh-s akkumulátorral rendelkező Nissan e-NV200 Evalia kiváló példa az intelligens teljesítményre, ami bizonyíték arra, hogy a 100% elektromos meghajtás egyszerre lehet gördülékeny, praktikus és családbarát. A könnyen teljesíthető 200 km-es hatótávval és a több töltési móddal ezzel a 7 üléses furgonnal biztonságosan és takarékosan közlekedhet a városban és azon kívül is.

A SOKOLDALÚ ELEKTROMOS AUTÓ

A SOKOLDALÚSÁG ALAPFELSZERELTSÉG

A hatalmas beltérrel és kompakt külső méretekkel a Nissan e-NV200 Evalia 5–7 személy szállítását biztosítja egy csapotthátú autó mozgékonysága mellett. Soha nem túl hosszú, soha nem túl széles: a keskeny utcák és a parkolás nem jelentenek gondot.ajánlatkérés, érdeklődés, tesztvezetés

Kérdése van autóinkkal kapcsolatban? Személyre szabott ajánlatot szeretne vagy különleges kívánsága van? A nyomtatvány segítségével gyorsan és egyszerűen kapcsolatba léphet velünk. Egyszerűen töltse ki, küldje el és mi megkeressük Önt.


Amennyiben rendszeresen tájékoztatást szeretne kapni az akcióiról, újdonságairól, híreiről, regisztráljon és legyen hírlevelünk olvasója!

elolvastam és elfogadom
A böngészője elavult!

A tökéletes böngészési élmény eléréséhez, kérjük töltse le a Google Chrome / Firefox böngészők valamelyikét.

Google Chrome Mozilla Firefox

×