nissan ICL Autó

nissan ICL Autó

X-Trail


KEZDŐÁR:
7 080 000 FT-TÓL


Érdeklődés árlista Katalógus
EGY NAGYOBB, SZEMBETŰNŐBB MEGJELENÉSŰ SUV

NISSAN X-TRAIL: AZ 5 VAGY 7 ÜLÉSES VÁLTOZATBAN ELÉRHETŐ SUV CSALÁDOKRA TERVEZVE

Töltse az örömteli pillanatokat a családjával egy nagyobb, szembetűnőbb SUV-val. Válasszon 5 vagy 7 üléses autót, amely erőteljes új formatervvel és fejlett technológiával rendelkezik. Ez minden, amire szüksége lehet egy kényelmes, eseménydús utazáshoz.

ERŐT SUGÁRZÓ STÍLUS

A NISSAN X-TRAIL FORMATERVE

Az acél- és krómvonalakból álló, 19"-os könnyűfém keréktárcsával rendelkező Nissan X-Trail jelentős tényező az utakon.

AZONNAL ALKALMAZKODIK MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT

INTUITÍV ÖSSZKERÉKHAJTÁS

A Nissan X-Trail intelligens All-Mode 4x4 módjával olyan rendszert kap, amely közúton és terepen is kiválóan elboldogul. A maximális hatékonyság érdekében választhatja az állandó négykerékhajtást is. A 2WD zár és a 4WD zár használatával rögzítheti az Önnek legmegfelelőbb módot, és élvezheti a vezetést. Az Auto Mode folyamatosan figyeli a környezeti viszonyokat, és kiegyensúlyozza a teljesítményt az első és hátsó kerekek között.

A MINŐSÉG MÉG MAGASABB SZINTRE EMELÉSE

A NISSAN X-TRAIL BELTERE

Érezze a Nissan X-Trail belterének minőségét – megnyugtató és élénkítő, pihentető és kifinomult.

A VILÁG EGYETLEN ÉRINTÉSNYIRE VAN

NISSANCONNECT

A navigációt, valamint zenékhez és közösségi médiához kifejlesztett mobilalkalmazásokat tartalmazó új NissanConnect-nek köszönhetően a Nissan X-Trail az okostelefonjának legjobb barátja.

INNOVÁCIÓ, AMELYNEK ÖN IS RÉSZESE

ADVANCED DRIVE-ASSIST™ KIJELZŐ

Az egyetlen központi helyen, a színes 5"-os kijelzőn megjelenített vezetési információkkal magabiztos és koncentrált lehet.
Gyorsabban és egyszerűbben elérheti a célját a könnyen követhető, közvetlenül a szeme előtt, a műszerpanelen megjelenő útvonaltervekkel.

INTELLIGENSEBB, BIZTONSÁGOSABB ÉS SZÓRAKOZTATÓBB VEZETÉS

AZ INTELLIGENT MOBILITY JELLEMZŐI

A Nissan intelligens vezetési rendszere közelebb hozza Önhöz a Nissan X-Trailjét a magabiztosabb és energikusabb vezetés érdekében, amelynek köszönhetően határozottan irányíthatja a járművet.

CSOMAGTÉRRENDSZER

TITKOS REKESZ

Használja a hosszú, sík padlót a nagy tárgyak elhelyezéséhez, vagy a padló alatti tárolót, ha valamit el szeretne rejteni.

INNOVÁCIÓ, AMELY SEGÍTŐ KEZET NYÚJT

EGYSZERŰ A PAKOLÁS A MOZGÁS ÁLTAL AKTIVÁLT CSOMAGTÉRAJTÓVAL

Tele van a keze? Semmi gond! Csak vigye a lábát középen a lökhárító alá úgy, hogy az Intelligens kulcs a zsebében van, és a csomagtérajtó másodperceken belül teljesen felnyílik.

PRÉMIUM FELSZERELTSÉG

A NISSAN X-TRAIL TECHNOLÓGIÁJA

A NissanConnecttel használhatja az útvonalterveket, és hozzáférhet a mobilalkalmazásaihoz, valamint élvezheti kedvenc zeneszámait a Premium Bose hangrendszerrel.

A TÉR FELOSZTÁSA

EZ FLEX ÜLÉS

A súlytalanság által inspirált, kivételesen kényelmes ülések az Ön testének egyedi jellemzőihez alkalmazkodó párnákat tartalmaznak.ajánlatkérés, érdeklődés, tesztvezetés

Kérdése van autóinkkal kapcsolatban? Személyre szabott ajánlatot szeretne vagy különleges kívánsága van? A nyomtatvány segítségével gyorsan és egyszerűen kapcsolatba léphet velünk. Egyszerűen töltse ki, küldje el és mi megkeressük Önt.


Amennyiben rendszeresen tájékoztatást szeretne kapni az akcióiról, újdonságairól, híreiről, regisztráljon és legyen hírlevelünk olvasója!

elolvastam és elfogadom
A böngészője elavult!

A tökéletes böngészési élmény eléréséhez, kérjük töltse le a Google Chrome / Firefox böngészők valamelyikét.

Google Chrome Mozilla Firefox

×