nissan ICL Autó

nissan ICL Autó

INICIÁL CÉGCSOPORTRÓL

Az Iniciál Cégcsoport 100%-ban magyar magántulajdonú vállalkozásként működik. Renault, Dacia, Nissan, Toyota, Peugeot, Citroen, Suzuki, Kia és Opel márkák értékesítésével és vevőszolgálatával, illetve márkaszervizével foglalkozik. Tevékenységét Nyugat-Magyarország területét lefedően négy telephelyen Győrben, Mosonmagyaróváron, Sopronban és Szombathelyen végzi. Jelenleg több mint 180 főt foglalkoztató dinamikusan fejlődő cégcsoport.

Az Inicál Autóház 15 éves fennállása ellenére az autóipar területén több mint 25 éves szakmai tapasztalattal bír. Alap értékeinknek az ügyféligényeknek történő maximális megfelelést, a folyamatos fejlődést, és a piaci igényekre reagáló innovációt jelölte meg. Céljai eléréséhez legnagyobb értéke, a szakértő munkatársai által biztosított háttér. Hozzáértésüket, magas szintű tudásukat igazolja vissza évről évre növekvő, illetve hűséges, visszatérő ügyfeleinek magas aránya. Számos – több esetben nemzetközi vonatkozásban is egyedülálló – szakmai elismerésekkel és díjakkal büszkélkedhet.

NISSAN INICIÁLRÓL

2006 év végén a vállalati struktúra kialakításának köszönhetően a cégnek sikerült tovább fejlődnie és egy új márkaként a Nissan-t is bevezetnie. Ezzel folytatódott a cég fejlődése és a elindult a multimárkás működés. Az Iniciál Autóház vezette be elsőként Magyarországon a multi márkás működést.

2007-ben megkezdtük a Nissan nagy teherautóinak forgalmazását, megalapozva a haszongépjármű üzletág fejlődését, prosperitását.

2008-ban a válság ellenére önerőből megnyitottuk új Nissan márkakereskedésünket Szombathelyen. A következetességnek és a minőségi folyamatrendszer működésének köszönhetően a cégünk a Nissan díjban részesült mint kiemelt partner.

2017-ben mind a 4 telephelyükön (Győr, Mosonmagyaróvár, Sopron, Szombathely) megújultak a NISSAN szalonjaink és így minden eddiginél magasabb minőségű és impozánsabb szalonokkal várjuk kedves vendégeinket!

2018-ban cégünk két nívós díjat is elnyert, melyekre további sikereink zálogaként tekintünk.

DÍJAINK

  • 2008. Global NSSW Award
  • 2009. Legjobb ügyfél-elégedettség
  • 2015. Nissan Global Award
  • 2015. Nissan CEE díj Magyarország
  • 2018. Most Innovative Dealer CEE Region
  • 2018. Nissan Global Award Hungary

KARRIER

Éppen pályaválasztás előtt áll, vagy csak belefásult a régi munkahelyébe? Mi segítünk megtalálni az Ön számára legideálisabb pozíciónkat. Nyitott pozícióinkért és a további részletekért kattintson!

tovább az állásajánlatokra

A böngészője elavult!

A tökéletes böngészési élmény eléréséhez, kérjük töltse le a Google Chrome / Firefox böngészők valamelyikét.

Google Chrome Mozilla Firefox

×