nissan ICL Autó

nissan ICL Autó

KARBANTARTÁS ÉS SZERVIZ

BÍZZA RÁNK AUTÓJA KARBANTARTÁSÁT, HOGY HOSSZÚ ÉVEKIG BIZTONSÁGBAN, GOND NÉLKÜL AUTÓZHASSON!

A nyugalmat és a biztonságot alapfelszereltségként biztosítjuk, ha járművét nálunk szervizelteti. Nissan márkakereskedéseinkben a szakképzett szerelőinknek a járművek karbantartásához és javításához minden innovatív, eredeti Nissan cserealkatrész és márka által meghatározott célszerszámok is biztosítva vannak. Baleset vagy meghibásodás esetén Önnek nem kell azon aggódnia, hogy vajon ugyanolyan jól fog-e üzemelni járműve, mint új korában. A Nissan szervizeinkben a legmodernebb technológiai megoldásokat használjuk, így minden helyzetben az Ön segítségére tudunk sietni. Gyorsszerviz szolgáltatásunk keretein belül vállaljuk a horpadások javítását és a karosszéria-elemek újrafényezését, valamint a szélvédő javítását, illetve cseréjét. A nagyobb javítások elvégzéséhez – például motor vagy váltó szervizeléséhez – Nissan Gyári Felújított alkatrészeket kínálunk, amelyek egyszerre jelentenek környezet- és pénztárcakímélő megoldást.


Megjavítjuk autóját

KÖZÚTI JAVÍTÁS

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szerelőink tudásában bátran megbízhat.

Amennyiben Nissan gépjárműve javításra szorul, függetlenül attól, hogy közvetlenül tőlünk, vagy más kereskedőtől használtan vásárolta-e, mi készséggel állunk rendelkezésére, a tökéletes helyreállítás érdekében eredeti Nissan alkatrészeket használunk. Minőségükben maximálisan megbízhat, ugyanis csak ezek felelnek meg a gyárilag használt alkatrészek specifikációinak.

BALESET UTÁNI JAVÍTÁS

Megjavítunk mindent, akár egy karcolásról, akár valami komolyabb meghibásodásról van szó.

A Nissan karosszériaszervizeinknél senki sem tud többet az Ön Nissan  járművéről. Hivatásos vizsgával és több éves szakmai tapasztalattal bíró fényező és karosszériajavító szakembereink a legmodernebb, kifejezetten az adott feladathoz készült eszközökkel és berendezésekkel dolgoznak, a jármű javítását pedig a Nissan által jóváhagyott módon végzik.

ABRONCSOK

Segítünk, hogy biztonsággal autózhasson.

AKKUMULÁTOROK

Csúcsminőségű akkumulátorok 3 év garanciával.

EREDETI OLAJOK ÉS FOLYADÉKOK

A megfelelő folyadékok Nissanja tökéletes működéséhez.

EREDETI ALKATRÉSZEK

Kifejezetten az Ön Nissanjához tervezve.


GARANCIÁT VÁLLALUNK

Javításainkra garanciát vállalunk, így Önnek nincs miért aggódnia. Az eredeti Nissan alkatrészekre legalább 12 hónap gyártói garanciát, a Nissan karosszérialemezekre* pedig 12 év korrózió elleni garanciát vállalunk. Minden Gyári Felújított Nissan alkatrészre 12 hónap futásteljesítménytől független garanciát biztosítunk, akárcsak az eredeti új alkatrészek esetén.


Online szervíz bejelentkezés

Az alábbi űrlap kitöltése semmiféle kötelezettséggel nem jár Önnek és nem minősül rögzített időpontnak. Annak érdekében, hogy a gépkocsit minél hamarabb fogadni tudjuk szervizünkben, kérjük minél pontosabban és a hibát részletesen megírva töltse ki az alábbi űrlapot. Az űrlap kitöltése maximum 2 percet vesz igénybe, viszont a pontosan kitöltött űrlap segítség a kollégáinknak a gördülékeny munkavégzésükben.

elolvastam és elfogadom
A böngészője elavult!

A tökéletes böngészési élmény eléréséhez, kérjük töltse le a Google Chrome / Firefox böngészők valamelyikét.

Google Chrome Mozilla Firefox

×