nissan ICL Autó

nissan ICL Autó

Leaf


KEZDŐÁR:
14 490 000 FT-TÓL


Érdeklődés árlista Katalógus
EGYSZERŰEN A LEGJOBB

AZ ÚJ NISSAN LEAF ELEKTROMOS AUTÓ EGY VILÁGMÉRETŰ MOZGALOM

A Nissan 70 éves EV-örökségére alapozva a világ első 100 %-ban elektromos járműve a környezetbarát tervezés és a technológia jelképévé vált. A több mint 3,6 milliárd megtett kilométerrel a már meggyőzött vezetők bizonyítják az autó minőségét és megbízhatóságát. Most Ön jön.

KORLÁTLAN LEHETŐSÉGEK

Tervezze meg az utazását, végezzen gyorstöltést otthon, majd keresse meg az összes töltőállomást útközben a vezetők alkalmazásával. Az új Nissan LEAF elektromos autóval olyan helyekre juthat el, amelyekről előzőleg nem is álmodott.

FANTASZTIKUS INNOVÁCIÓK

Szinkronizálja az okostelefonjával, használja a térképeket, alkalmazásokat és lejátszási listákat a testreszabott információs képernyőn, és vezessen egyetlen pedál használatával. A Nissan fejlett technológiája szórakoztatóvá teszi az utazást.

ELRAGADÓ FORMAVILÁG

A letisztult, aerodinamikus vonalak divatos, megfelelő térkialakítással és kényelemmel való ötvözésével az új Nissan LEAF formaterve nem köt kompromisszumokat. Csúcstechnikájú, hatékony és elképesztően tágas. Ez az első valóban 100%-ban elektromos családi autó az utcán.


MEKKORA ÉLVEZET NISSAN LEAF AUTÓT VEZETNI?

A Nissan LEAF Nissan Intelligent Mobility funkciói örökre megváltoztatják a közlekedés módját technológiájukkal, amelyeknek köszönhetően a vezető mindig csatlakoztatott, magabiztos... és feldobott! Sokkal nagyobb tudatossággal fog vezetni, és támogatást kap a vezetéshez, amikor szüksége van rá. A Nissan Intelligent Mobility egyszerűen csak könnyebbé teszi a életet. A vezetés jövője megérkezett, és mindenkit vár. Épp most.

VEZETÉS, AHOL MINDEN ELŐBBRE VISZ

A Nissan intelligens vezetési rendszerei biztos hátteret nyújtanak minden útja során – legyen szó akár országúti vezetésről, városi araszolásról vagy párhuzamos parkolásról. Egyszerűen aktiválja a Nissan ProPilot rendszert, és az beállítja a sebességet, a sáv közepén tartja az új Nissan LEAF-et, tartja a beállított sebességet és követési távolságot, és képes akár teljesen megállítani is az autót. A jobb autózást segítő, újszerű és hatékony Nissan e-Pedal pedig új vezetési élményt is jelent azzal, hogy csak a gázpedált használja.

TISZTÁBB KÉP MINDEN SZÖGBŐL

A Vadonatúj Nissan LEAF megváltoztatja a módot, ahogyan a közvetlen környezetét láthatja olyan fejlett rendszerek segítségével, mint az Intelligens 360 Fokos Parkolókamera, amely négy kamerával virtuális 360°-os felülnézetet és osztottképernyős közeli képet kínál Vadonatúj LEAF autójáról, illetve a Visszapillantó Tükör, amely elsötétedik, hogy a mögöttünk haladó fényszórója ne zavarja a vezetésben.


LEGYEN ÖNÉ A FELVILLANYOZOTT JÖVŐ

JUSSON MESSZEBB EGY TÖLTÉSSEL

Lakhelyétől függően Nissan LEAF-jével jogosult lehet adókedvezmények, illetve egyéb ösztönzőprogramok igénybevételére. Többek között Budapesten ingyenesen parkolhat, és töltheti LEAF-jét az ELMŰ és az E-On töltőállomásain. Mentesül a regisztrációs-, cégautó-, és teljesítményadó alól. További részleteket az interaktív Fenntartási költségek menüben olvashat.

NISSANCONNECT EV ALKALMAZÁS

MINDEN, AMI A FOLYAMATOS UTAZÁSHOZ SZÜKSÉGES

  • Töltse LEAF autóját időzítve, és kerülje el a csúcsidőszakokat.
  • Keresse meg a legközelebbi töltőállomást.
  • Hozzon létre tökéletes hőmérsékletet LEAF autójában, még mielőtt beül.
  • Tájékozódjon a legfrissebb forgalmi jelentésekből.
  • Kövesse nyomon LEAF autója állapotát.

Legújabb teszt és szalonautó kínálatunk


ajánlatkérés, érdeklődés, tesztvezetés

Kérdése van autóinkkal kapcsolatban? Személyre szabott ajánlatot szeretne vagy különleges kívánsága van? A nyomtatvány segítségével gyorsan és egyszerűen kapcsolatba léphet velünk. Egyszerűen töltse ki, küldje el és mi megkeressük Önt.


Amennyiben rendszeresen tájékoztatást szeretne kapni az akcióiról, újdonságairól, híreiről, regisztráljon és legyen hírlevelünk olvasója!

elolvastam és elfogadom
A böngészője elavult!

A tökéletes böngészési élmény eléréséhez, kérjük töltse le a Google Chrome / Firefox böngészők valamelyikét.

Google Chrome Mozilla Firefox

×